Fyra bilar från skilda epoker och glada funktionärer lockade många till RCoS monter på Tjolöholm.Söndagens strålande väder lockade runt 10 000 personer till Tjolöholm Calssic Motor för att titta på drygt 1 300 utställda bilar, leta i fyndlådor och bland marknadsstånd.
Denna dag var det inte enbart solen som strålade. Alla utställare var strålande glada åt de många besökarna och den 10 000-hövdade publiken strålade sig i glansen från de välputsade bilarna.
För så var det, utom i Land Roverklubbens monter. Där var flera av bilarna i stället täckta med lera som samlats in på äkta manér ute i skog och mark. Inget fusk eller puts här inte.
För oss västsvenska RCoS-medlemmar var det speciellt trevligt i år. Dels att så många av årsmötesdeltagarna passade på att köra hem via Tjolöholm och besöka oss där, dels att vår medlem Jens Elliott Nyegaard gjorde sig besväret att köra upp ända från Killebäckstorp i Skåne med sin Rover 75 från 1955 och göra oss sällskap i montern. På det viset kunde vi visa upp en Rover från 50-talet, en från 70-talet, en från 90-talet och en från 2000-talet.
Denna fina samling bilar gjorde susen! Aldrig tidigare har vi haft så många besökare i montern, och en besökare antecknade sig direkt för medlemsskap.

Tillbaka till tidigare träffar

Medlemsinloggning

Senaste uppdatering

Uppdaterat 2023-01-30

Styrelsemöte 2023-01-21

Läs mer

Roverklubbens maskot, Rover

Roverklubbens maskot,  Rover

(medlemsavgiften är betald)

Kuriosa

Kuriosa

Den israeliske konstnären Ron Arrard stöpte om P6-stolen till modern konst. Paul Vissers har gjort ett bord av en Rover V8-motor.

Rover i Rover

Rover i Rover

Visste du att

Range Rover presenterades sommaren 1970.

Har du bilder från Rover-träffar?
Saknar du bild på din Rover i "Galleri/Medlemmars bilar"?
Har du tips på Rover-träffar?

Skicka dina bilder/tips till Webmaster

Citat

Där förståndet slutar tar tron vid.

Dagen i historia

Idag - Onsdagen den 1 Februari 2023
Max Maximilian

1966 - Amerikanske stumfilmsskådespelaren och komikern Buster Keaton avlider.
Källa: Wikipedia