Forsby Kvarn 6 augusti 2014


Man kunde tro att träffarna på Forsby Kvarn eller på Ekolskrog alltid är desamma. Samma trevliga människor träffas en gång i månaden för att diskutera samma spännande bilar. Det är sant. men det händer mer än så. Diskussionerna handlar ju om mer än Rover och mer än bilar i allmänhet.Särskilt under Forsby Kvarn-träffarna svävar samtalen ut. Det beror kanske på den vackra och fridfulla omgivningen, och kanske på de goda middagsrätterna och bullarna.Nästan vid varje träff finns det dock någon intressant bil att titta närmare på. Denna gång var det framför allt John Hamiltons vita P6 3500, från år 1972 eller -74 om jag minns rätt. Vi är många klubbmedllemmar som har sett den förut, men bara i Johns gamla verkstad på Brahegatan. Ibland stog den långt in, nästan dold av en pasetellblå Lagonda, ibland fanns den långt ut i lokalen, synbarligen under flitigt arbete. Men så har det varit under lång tid och det blev nu till stor glädje för klubbmedlemmarna att se den rullande på sommarvägarna. För John måste det ha varit en tilldragelse att vara stolt över.

Fler bilderText: Thomas Eckered
Bild: Thomas Eckered & Lars Pettersson

Tillbaka till tidigare träffar

Medlemsinloggning

Senaste uppdatering

Uppdaterat 2024-02-21

Mälardalsmöte Januari 2024

Det kom så många klubbmedlemmar denna gång att det vanliga runda bordet inte räckte till utan vi fick bygga ut det med småbord.

Läs mer

Roverklubbens maskot, Rover

Roverklubbens maskot,  Rover

(medlemsavgiften är betald)

Kuriosa

Kuriosa

Den israeliske konstnären Ron Arrard stöpte om P6-stolen till modern konst. Paul Vissers har gjort ett bord av en Rover V8-motor.

Rover i Rover

Rover i Rover

Visste du att

Den allra sista P4:an tillverkades den 17 maj 1964. Den var Maroon-röd.

Har du bilder från Rover-träffar?
Saknar du bild på din Rover i "Galleri/Medlemmars bilar"?
Har du tips på Rover-träffar?

Skicka dina bilder/tips till Webmaster

Citat

Det är bara den medelmåttige som alltid presterar sitt bästa.

Brittiskt klotter

Dagen i historia

Idag - Tordagen den 22 Februari 2024
Pia

1900 - Spanske filmregissören Luis Buñuel föds.
Källa: Wikipedia