Mälardalsmötet
Onsdag 4 juli var det månadsträff vid Forsby Kvarn Kafé för tredje gången denna sommar. Thomas hade visserligen inte mejlat ut någon påminnelse - men "första onsdagen varje månad" är så inarbetad att vi blev tio personer (7 bilar) ändå.Riktigt kul var att några "nya" medlemmar var med för första gången och jag hoppas att de kände sig välkomna och kommer tillbaka. Vi andra fick nöjet att se både en mycket prydlig Rover 3500 (P6B) och en Rover 800 i ovanligt fint skick. Dessutom hade Carola och Lasse åkt SD1 från Eskilstuna.Mitt eget problem är att jag bor så nära att Rulles "dieselspis" knappt kommer upp i normal motortemp.

Annars var temperaturen bra och solen flödade över Forsby hela kvällen. Just nu pågick ett byggnadsvårdsläger där sista sidan av den gamla kvarnbyggnaden putsas och målas om samt får fönstren renoverade. Det vackra vädret medförde ganska många kafégäster men både mat och fikabröd räckta till alla.En av kvällens sista gäster, som svängde in på parkeringen med sin gamla Ford, hade varit på närbelägen bilträff (Mels Drive In i Fjärdhundra) men blev förtjust då han såg ett antal Rover. Det visade sig att han hade två Rover 75 i garaget och nu insåg han en av fördelarna med att vara med i Rover Club of Sweden. Förhoppningsvis ses vi igen nästa månad - då infaller "första onsdagen varje månad" faktiskt 1 augusti - alla är välkomna!


Text av Bengt Alfredsson

Tillbaka till tidigare träffar

Medlemsinloggning

Senaste uppdatering

Uppdaterat 2024-07-14

Mälardalsmöte Juli 2024

Vi hade mycket att tala om denna gång

Läs mer

Roverklubbens maskot, Rover

Roverklubbens maskot,  Rover

(medlemsavgiften är betald)

Kuriosa

Kuriosa

Den israeliske konstnären Ron Arrard stöpte om P6-stolen till modern konst. Paul Vissers har gjort ett bord av en Rover V8-motor.

Rover i Rover

Rover i Rover

Visste du att

1999 sålde Land Rover nära 180 000 bilar.

Har du bilder från Rover-träffar?
Saknar du bild på din Rover i "Galleri/Medlemmars bilar"?
Har du tips på Rover-träffar?

Skicka dina bilder/tips till Webmaster

Citat

Vansinne är ärftligt. Man får det av sina barn.

Okänd

Dagen i historia

Idag - Fredagen den 19 Juli 2024
Sara

1927 - Författaren Jan Myrdal föds.
Källa: Wikipedia