Årsmöte i Sigtuna 2019


Mötet hölls i Sigtuna under dagarna fredag till söndag 7 – 9 juni 2019. Uppläggningen följde det traditionella framgångsreceptet med ankomst, styrelsemöte, årsmöte och enklare middag på fredagen. På lördagen kördes rally runt Sigtuna. Lördagen avslutades med middag på hotellet med prisutdelning. En längre artikel om årsmötet kommer i Roverbladet.Årsmöte, styrelsemöte och konstituerande styrelsemöte kan man som vanligt läsa om på Hemsidan. Diskussionerna var positiva och konstruktiva, medlemmarna tycks vara optimistiska och ha tillförsikt inför framtiden trots att medlemsantalet inte växer och medlemmarna blir äldre med åren. Roverbilarna blir ju bara finare med åldern, så det är väl på samma sätt med medlemmarna.Rallyt startade klockan 10 på lördagen och starten gick lätt och smidigt. Rallysträckan var lagd så att den skulle passera några av de många slotten och medeltida kyrkorna runt Sigtuna och följa småvägar genom vacker natur och genom små byar. Middagen denna andra och sista kväll var minst lika god som föregående kväll, men ännu rikligare.

Sammanlagt 34 klubbmedlemmar deltog i arrangemanget.


Text och bilder: Thomas Eckered

Bilder från Leif Olsson

Från Rallyt


Mingel


Middag med prisutdelning


Tillbaka till tidigare träffar

Medlemsinloggning

Senaste uppdatering

Uppdaterat 2022-06-11

Mälardalen juni 2022

Läs mer

Roverklubbens maskot, Rover

Roverklubbens maskot,  Rover

(medlemsavgiften är betald)

Kuriosa

Kuriosa

Den israeliske konstnären Ron Arrard stöpte om P6-stolen till modern konst. Paul Vissers har gjort ett bord av en Rover V8-motor.

Rover i Rover

Rover i Rover

Visste du att

I slutet av 1960-talet samlades så gott som all brittiskägd bilindustri i ett företag, British Leyland Motor Company, BLMC.

Har du bilder från Rover-träffar?
Saknar du bild på din Rover i "Galleri/Medlemmars bilar"?
Har du tips på Rover-träffar?

Skicka dina bilder/tips till Webmaster

Citat

En främling är en vän man ännu inte har lärt känna

Dagen i historia

Idag - Fredagen den 12 Augusti 2022
Klara

1323 - Nöteborgstraktaten, den första freden mellan Sverige och Ryssland, undertecknas.
Källa: Wikipedia